Klubbresa Hälsingland 6-9 juni

Klubbresa Hälsingland 6-9 juni

Klubbresan 2024 går denna gång till Hälsingland, närmare bestämt Edsbyn och Ösaträffen som arrangeras där. Det är fyra tävlingar, två medeldistanser och två långdistanser. Vi satsar på att springa alla men om man vill så går det givetvis bra att bara välja ut ett par dagar. Starten på torsdag är först kl12:00 så vi satsar på att åka upp på torsdag morgon.

Samling och hemfärd

Avfärd från OK/Q8 07:30

Mat och kostnad

Beroende på vilken typ av boende vi hittar så gör vi antingen gemensam mat eller så får var och en göra egen(om det är stugor med egna kök)

Om det blir billigare boende på hårt underlag så kommer klubben att stå för boendekostnaden men är det dyrare boende i stugor/hotell så står man själv för kostnaden. Återkommer senare när vi vet prisbilden.

Länkar till tävlingarna:

Boende

Vi hade bokat 4st campingstugor vid Svenska Fönster Arena i Edsbyn endast 5km från TC men har nu släppt de då ingen hört av sig. Om man kommer på nu att man vill ha en sådan så finns de nog kvar då vi ju har haft de spärrade från andra. De kostar 745kr/natt och den kostnaden får man ta själv. Hör av er om ni vill ha en av dessa stugor.

Vi har även bokat Kygelvallen vilket är Edsbyns SKs klubbstuga där går det in 10-15st på hårt underlag och det kostar 1500kr för hela stugan hela helgen. Hör av er om ni vill vara med på detta boende.

Om inget av ovanstående passar så finns det mer boende att hitta här:

https://docs.google.com/document/d/1Nr4DQTCDNAD_3saEXhZ0JCnxrbdfdJVjmRIXq-SdKOI/edit?pli=1

Anmälan

Anmäl deltagande till Lars Soldagg lars.soldagg@gmail.com senast 15 maj

Dela detta inlägg: