Läger i Ankarsrum den 17-21 Juli

Läger i Ankarsrum den 17-21 Juli

Upptaktsläger inför Oringen tillsammans med Lettiska KAPA

KAPA frågade oss om vi inte kunde ha ett Oringen upptaktsläger tillsammans vilket lät väldligt intressant för att bygga bättre relation med vår Lettiska vänklubb KAPA. Eftersom vi även har samarbete med Ankarsrums OK så passar det väldigt bra att arrangera ett sådant läger i deras klubbstuga dagarna innan Oringen.

Orientering, lek o bad

Tanken är att detta blir ett lite lättare träningsläger som innehåller en hel del semester/lek/bad men även orienteringsträning i relevant terräng för Oringen.

Plats

Ankarsrums klubbstugan Bärnäset ligger fint vid Långsjön strax söder om Ankarsrum. Där finns kök, dusch och vedeldad bastu. Vi kommer främst att bo i tält (det ni har med för Oringen) men några kan sova inne i stugan om det behövs. Kök finns inne i stugan så vi kan laga all mat där.

Resa

Tanken är att detta blir ett läger för de som åker och ska springa Oringen och därför tar detta på vägen ner till Oskarshamn. Om man inte ska med på Oringen så går det givetvis också att hänga med på detta, blir lite mer pusslande bara.

Ta med

Tält, liggunderlag/luftmadrass samt sovsäck för att sova på hårt underlag. Träningskläder för orienterings samt badkläder.

Anmälan

Anmäl deltagande till Lars Soldagg: lars.soldagg@gmail.com, 070-7926101 senast den 30/6,

V Ä L K O M N A!

Dela detta inlägg: