Läger Ärla 28-29 september

Läger Ärla 28-29 september

För extra gemenskap och sammanhållning ordnar klubben i samband med OK Tor’s orienteringsarrangemang (DM Sprint Södermanland och Torfejden Medeldistans) ett mini-läger.

Missa inte denna chans till en rolig och utvecklande helg. Arrangemang är den bästa träningen, då det erbjuds professionellt lagda banor i okänd skog!

Samling och hemfärd

Vi samlas på lördag vid OK/Q8 macken i Gnesta för gemensam avfärd, tid meddelas senare. När alla är i mål åker vi till boendet i Ärla för att först duscha(fotbollsplanens omklädningsrum) och därefter inkvartera oss och umgås.

Efter söndagens arrangemang (första start kl 11) så är det hemfärd som gäller.

Mat och kostnad

Egen matsäck tas med till lunch på lördagens arrangemang. OK Klemmingen betalar logi, gemensam middag lördag och frukost söndag. Vid frukosten finns också möjlighet att göra lunchmackor som kan tas med till matsäck efter söndagens lopp.

Anmälan

Anmäl deltagande till Lars Soldagg. Säg även till om ni vill ha hjälp med anmälan till arrangemangen eller om ni gör det själva via Eventor. Meddela också eventuella allergier.

Boende

Ärla Pingstkyrkas nedervåning. Det är hårt underlag som gäller, vilket innebär att alla tar med eget liggunderlag/luftmadrass samt sovsäck och kudde.

V Ä L K O M N A !

Dela detta inlägg: